Uspješna priča IBEJ servisnog tima u Burundiju

Da naša poruka kako želimo biti partner, a ne samo dobavljač mjerne instrumentacije ili rješenja za automaciju procesa, nisu samo fraza potvrđuju različiti projekti u kojima smo dokazali da je naša aftersale podrška adekvatna.

Posljednji primjer gore navedenog je naš posao obavljen u  pivari Brarudi S.A. u Bujumbura, Burundi. Naime, Brarudi S.A. je najveća pivara u Burundiju, u vlasništvu Heineken International, a opremljena je najmodernijom Endress+Hauaser mjerno-regulacionom opremom.

Brarudi S.A proizvodi, odnosno puni Primus pivo koje je najpoznatije u tom dijelu Afrike, ali i Heineken, Amstel, Coca-Cola i dr.

Naš servisni tim, koji ima status Endress+Hauser Authorized Service Provider, sredinom mjeseca decembra je uspješno izvršio trening za 14 inžinjera i ljudi uposlenih na održavanju u ovoj pivari.  Fokus je bio na Endress+Hauser uređajima i alatima za verifikaciju i kalibraciju instalirane opreme (ne samo Endress+Hauser, već i drugih proizvođača), izvještajima i parametrizaciji uređaja. Također, naša usluga je podrazumjevala i konsultacije u vezi načina ugradnje mjerne opreme te audit koji bi bio osnova za korake koji bi vodili uštedi energenata.

Nakon 7 dana u Brarudi kao rezultat imamo kupca zadovoljnog našom tehničkom podrškom, te obećanje da se vidimo uskoro u Burundiju.

Sve navedene usluge, uključujući izvještaje i trening IBEJ servisni tim je izvršio u skladu sa Endress+Hauser protokolima i standardima.


Posljednje novosti