Prehrambena (Hrana i piće)

Industrija pića i hrane još uvijek raste diljem svijeta i suočava se s neprestanim izazovima. I naša, bosanskohercegovačka, prehrambena industrija raste i mi ćemo nastaviti podržavate naše partnere na tom putu. Najveće domaće mljekare, pivare, proizvođači pekarskih proizvoda, sokova i bezalkoholnih napitaka, proizvođači ulja i slatkiša naši su tradicionalni kupci.  

Osnovni zahtjevi kupaca iz prehrambene industrije koje IBEJ i Endress+Hauser mogu udovoljiti:

Osiguravanje najvišeg stepena sigurnosti higijene: Instrumentacija je dizajniraniada izdrži visoke promjene temperature i pjene u postupcima čišćenja.

Više od zadovoljavanja međunarodnih standarda: Endress+Hauser je član EHEDG-a i oni su provjerili higijenski dizajn proizvoda. Nudimo proizvode bez TSE-a sa svim uobičajenim certifikatima, od potpuno zavarenih higijenskih procesnih priključaka prema SS316L do proizvođačkih deklaracija kao što su Ecolab ili prema EG1935/2004.

Dokumentiranje procesa sa 100% sljedivosti: Podržavamo praćenje kvalitete u skladu s dosljednom dokumentacijom i digitalnim upravljanjem podataka instrumenata.

Rad s novim tehnologijama: Naši proizvodi dostupni su u prosjeku sa 106 inačica: od jednostavnog koncepta higijenskih adaptera do neuobičajenih procesnih veza, kako bi se osigurala ekonomski najučinkovitija rješenja. Na primjer, s tehnologijama kao što je 80 GHz, sada postoje pouzdani instrumenti također dostupni za visoke i uske silose.