Primarna i metalana

Odavde sve počinje: primarna i metalna industrija su osnova bilo koje industrijske proizvodnje. Nijedna druga industrija ne može raditi bez njih. Ovo je teška industrija: instrumentacija mora izdržati najstrože uslove okoline ali i medija koji se mjeri u isto vrijeme. 

Optimizirali smo procese automatizacije industrije u pogledu troškova, kvaliteta, ekološke kompatibilnosti i energetske održivosti sa našim mjernim instrumentima decenijama.

Smanjivanje troškova proizvodnje: Veća preciznosti podrazumjeva veću kontrolui bolje upravljanje, manje troškove na kraju dana. 

Sigurnost pogona: Mi podržavamo sigurnost vašeg postrojenja sa najširim portfolijom instrumenata s odobrenjem SIL. Koristeći kontinuiranu dijagnozu instrumenta i procesa pomoću Hartbeat tehnologije, dostupni su svi podaci za prediktivno održavanje.

Nove tehnologije: Inovacije poput bežičnog pristupa instrumentima, kao i 80GHz tehnologija olakšavaju potpuno nove opcije za procese.

Robusnost: Naša instrumentacija je robusna i dizajnirana je za teške uslove (kao što su prašina i abrazija) i lako se pušta u rad.