Hemijska

Hemijska industrija je ključni sektor gotovo svih grana industrije. Ona čini početak gotovo svakog procesnog lanca. Istovremeno, inkorporira najveće izazove za sigurne postupke i ekonomično i učinkovito korištenje kapaciteta. Neki od naših najvećih kupaca dolaze upravo iz hemijske industrije i ponosni smo na činjenicu da ih pratimo u novim projektima i daljnjem rastu. 

Ono što je važno kupcima koji dolaze iz hemijske industrije a mi im to možemo obezbjediti:

Sigurnost: Izrada proizvoda čini razliku: Pravilan odabir materijala, odobrenja zavarivanja, mehanička rješenja kao što je gustasta podstava, planiranje druge linije obrane kao i razvoj prema IEC 61508.

Najsavremenija tehnologija pruža ekonomsku učinkovitost: Mnogi od naših instrumenata opremljeni su mogućnostima samoprovjere za predviđeno održavanje. Naša Heartbeat tehnologija samo je jedan od primjera naših koncepata kako bi se osigurala sigurnost vašeg postrojenja, istodobno smanjivši vrijeme zastoja.

Know-how: Nudimo cjelovit portfolio proizvoda i rješenja za hemijsku industriju, tako da ne moramo ući u bilo kakve kompromise u postrojenjima kupaca. Svaka aplikacija zahtijeva različite odgovore za povećanje učinkovitosti na ciljani način.