Usluge

IBEJ je kvalificiran za sve faze projekta, počevši od savjetovanja za inženjering (automatizaciju i mjerenje), odabira mjerenja, ali i za ugradnju (bez mašinskih radova) i puštanje u rad. Naš servisni tim je obučen za sve vrste usluga nakon prodaje.
Odnedavno je IBEJ ovlašteni servis i za opremu Dr. Foedisch i Flexim.

Želimo da vam pomognemo da vaš proces bude efikasniji, sigurniji i više ekološki. Naš servis ima status Endress+Hauser Authorized Service Provider što podrazumjeva da su naši servisni inžinjeri i tehničari opremljeni i obučeni za različite grupe proizvoda u skladu sa najstrožijim standardima proizvođača.

Stalnim stručnim usavršavanjem i obukom naših servisera (u Endress+Hauser i Flexim i Dr. Foedisch centrima za obuku), uz primjenu najnovije generacije servisnih softvera i originalne tehničke dokumentacije, obezbjeđujemo korisnicima kvalitetnu uslugu. Na ovaj način smo zaokružli našu ideju da budemo vaš dugogodišnji partner, a ne samo dobavljač mjerne instrumentacije i automatizacije.

Nema kompromisa kada je kvalitet naše servisne podrške u pitanju. Posao nećemo ostaviti neobavljen. Naš ultimativni cilj su brz odgovor, brza isporuka i najbolja usluga. 24/7 podrška je ono na šta možete računati kada je IBEJ servisni tim u pitanju. IBEJ servis je dostupan kupcima 24/7, 365 dana u godini. Odzivno vrijeme naših ljudi je brzo. Kvalitetna i pouzdana after-sales podrška su naš ultimativni zadatak. Zajedno, mi možemo odabrati koncept i strategiju preventivnog održavanja ili djelovati na poziv.

Kao posebnu pogodnost nudimo ugovore o godišnjem održavanju mjerne opreme i sistema. Ovaj kratki video pokazuje koliko je preventivno održavanje važno za sigurnost pogona, ali i budžet.