Nafta i gas

Od istraživanja do rafinerije, skladištenja do distribucije i od nadogradnje pogona do novih projekata, imamo stručnost koja vam pomaže da uspete. Naši inžinjeri su certificirani za različite aplikacije u naftnoj industriji kao što su Inventory managment.

Mi imamo know-how za Tank Gauging i Loading Metering Solutions (LMS - Standardizovani skidovi "plug & play" sistemi za mjerenje u custody transfer aplikacijama.

IBEJ podržava kupce sa vrhunskom Endress+Huaser instrumentacijom i inženjeringom

Savršen balans cijene i kvalitete: Precizno mjerenje je pretpostavka za efikasan rad u cijelom sistemu, od proizvodnje i transporta do prerade, skladištenja i distribucije. Naši izuzetno precizni instrumenti su prilagođeni potrebama.

Najviši stepen sigurnosti: Nudimo najširši portfolio SIL odobrenih instrumenata i ex- zaštitu svih instrumenata. Mjerna instrumentacija koju nudimo je u skaldu sa svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim standardima.

Podnošenje ekstremnih uslova: Naši instrumenti pružaju veoma precizno merenje čak i pri niskim i visokim temperaturama i pod maksimalnim pritiskom. Oni su robustni i dizajnirani tako da na njih ne utječe sol, pjesak i(li) prašina.

Svi podatci su dostupni: Pouzdane informacije dostupne su u svakom trenutku.

Smanjenje troškova održavanja i verifikacije: Neki od naših instrumenata su sa tehnologijom Heartbeat kao i SIL Wizardom. Ovo drastično smanjuje troškove verifikacije i produžava vijek trajanja mjerne opreme.

Istražite različite procese i aplikacije vaše industrije i otkrijte kako se sigurnost i dostupnost pogona mogu poboljšati i maksimizirati.