Vode i otpadne vode

Svaka osoba koja živi u industrijalizovanim zemljama koristi svakodnevno između 100-150 litara vode. Svako od nas zagađuje 1.385 m³ vode godišnje u prosjeku širom svijeta. Proizvodnja i tretman vode je glavni prioritet političke i ekonomske agende u svim zemljama širom svijeta.

Bez obzira trebate li instrumentaciju kako biste udovoljili zakonskim zahtjevima, Ili želite poboljšati učinkovitost ili pojednostaviti procese planiranja - osloniti se na nas i na iskustvo koje smo stekli u radu s našim klijentima koji dolaze iz projektnih kuća, vodovoda, agencija za vodu itd .

Na temelju tih iskustava kao i činjenici da je Endress+Hauser razvio cijeli svoj portfelj instrumentacije s obzirom na zahtjeve industrije vode & otpadne vode možete biti sigurni da znamo svoj posao.

Ovo se također odnosi na naša rješenja i usluge.

Naši uređaji imaju tipski certifikat izdat od Instituta za mjeriteljstvo Bosne i Hercegovine što podrazumjeva da odgovaraju najstrožijim zahtjevima kada su u pitanju kvalitet materijala, preciznost i mogu se koristiti kao obračunska mjerila.