ABB sinhroni reluktancijski motori (SynRM)

Efikasnost i snaga sa ABB-ovim sinkronim reluktantnim motorima

Tražite li vrhunska rješenja motora koja optimiziraju energetsku efikasnost i snagu u industrijskim procesima? Ne tražite dalje od ABB-ovog asortimana sinhronih reluktantnih motora. Uz naprednu tehnologiju i inženjersku ekspertizu, IBEJ i ABB vam donose pouzdane motore visokih performansi dizajnirane da zadovolje zahtjeve moderne industrije.

Ključne prednosti

Zašto odabrati ABB-ove sinkrone reluktantne motore?

ABB motori su projektovani sa najvećom preciznošću da optimizuju potrošnju energije, značajno smanjujući vaše operativne troškove. Iskusite snagu energetske efikasnosti i ostvarite značajne uštede za svoje poslovanje.

Ojačajte svoju produktivnost: sa visokim obrtnim momentom i rasponom snage, naši sinhroni reluktantni motori osiguravaju izuzetne performanse, omogućavajući vam da postignete brže i efikasnije industrijske procese. Povećajte produktivnost, pojednostavite operacije i ostanite ispred konkurencije.

Vjerujte u dokazanu pouzdanost: ABB je svjetski lider u inženjeringu motora, poznat po svojoj stručnosti u razvoju robusnih i pouzdanih rješenja. Naši sinhroni reluktantni motori su napravljeni da izdrže najteže uslove, osiguravajući kontinuirani rad i minimizirajući smetnje u održavanju.

Prilagođena rješenja za vaš uspjeh: Razumijemo da je svaka industrijska primjena jedinstvena. Zato naši sinhroni reluktantni motori dolaze u širokom rasponu snaga , raspona brzina i veličina kućišta, što vam omogućava da odaberete savršeno rješenje za vaše specifične zahtjeve. Doživite personalizirana rješenja prilagođena vašem uspjehu.

ABB IE5 SynRM i frekvencijski pretvarači – Savršen spoj!


Posljednje novosti