Digitalna transformacija

IBEJ sa IDEA Software je krenuo u proces digitalizacije

IBEJ je ušao u strateško partnerstvo sa IDEA Software kao specijaliste u oblasti optimizacije poslovnih procesa. Aldin Fajić, CEO IDEA Software je kreirao sa svojim timom digitalnu strategiju za IBEJ što će je osnova za odabir i uspješnu implementaciju svih sistema koji se trenutno koriste ili će se nabaviti.

Već nekoliko sedmica zajedno radimo na razvijanju rješenja a prvi korak je bio Workshop za mapiranje procesa sa digitalnog aspekta (toka informacija). U skladu sa usvojenom metodologijom krenuli smo u definisanje funkcionalnih zahtjeva i uskoro počinjemo sa implementacijom.

Shvatajući da je digitalna transformacija proces koji traje, krenuli smo na ovaj put digitalizacije sa fokusom na podatke koji omogućavaju efikasno upravljanje procesima i donošenje odluka zasnovanih na ispravnim podacima. Deadline za implementaciju prve faze projekta je kraj februara ’24.

Sigurni smo u donesene odluke i strateško partnerstvo, te vjerujemo da ćemo sada biti vaš još efikasniji i pouzdaniji partner.

IBEJ nastavlja da se razvija u različitim pravcima i segmentima poslovanja.


Posljednje novosti