IBEJ i ABB Partnerstvo za „ABB motion“ program

IBEJ je postprodajna podrška i prodajni kanal za ABB Motion program za tržište BIH

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako je IBEJ za tržište Bosne i Hercegovine postao servisno - prodajni partner ABB-a za ABB Motion program koji obuhvaća:

To će u praksi značiti da je IBEJ adresa za nuđenje, isporuku opreme i izvršavanja usluga koje su dio ABB Motion porfolija (više o tome u nastavku u „Više o ponudi“). Sigurni smo da će sinergija koju kreiramo sa Endress+Hauser instrumentacijom i ABB automatikom biti jedinstven benefit za naše kupce u Bosni i Hercegovini ali i van naše zemlje.

Pozivamo vas da nas kontaktirate kada god budete trebali podršku za iznad navedeno.

Ono što možemo nazvati benefitima za vas ukoliko se odlučite na saradnju sa nama je sljedeće:

 Više o ponudi:

Kao vaš servisni partner osigurat ćemo sveobuhvatnu podršku ABB frekvencijskih pretvarača tokom cijelog životnog ciklusa i to sve u skladu sa najstranijim zahtjevima industrije ali i tvrtke ABB..

Blisko surađujemo sa našom organizacijom za istraživanje i razvoj što nam omogućava da razvijemo najnaprednije usluge za naš portfelj proizvoda i osiguramo proaktivno upravljanje životnim ciklusom proizvoda.

U nastavku nešto više informacija o pred-prodajnom i post-prodajnoj podršci koju možete očekivati od nas u narednom periodu:

Pred – prodajna podrška:

Našim klijentima nudimo inženjering pogona – pretvarača i motora a naše usluge podrazumijevaju:

Post – prodajna podrška:

Kolege,  Miljan Gaco će biti vaša tačka kontakta za sva tehnička pitanja a  Mirza Kulenović za komercijalna.

Očekujemo da ćemo imati uspješnu i korektnu saradnju na obostrano zadovoljstvo a vas pozivam da nas kontaktirate kada god budete imali potrebe za održavanjem ali i konsaltingom i(li) isporukom ABB opreme iz Motion programa.


Posljednje novosti