Ibej je predstavnik i servis Spirax Sarco za BiH

Razmišljate o pari? Pozovite Spirax Sarco. Od danas i u Bosni i Hercegovini.

U Novu godinu IBEJ ulazi sa proširenim portfoliom, odnosno kompetencijom.

Naime, mi smo danas i zvanično predstavnik i servis Spirax Sarco-a (SXS) http://www.spiraxsarco.com/pages/home.aspx za Bosnu i Hercegovinu.

Do sada smo sa SXS sarađivali na projektima u BiH i drugim tržištima, a kako je iskustvo bilo obostrano pozitivno, logičan naredni korak je upravo etabliranje partnerstva u cilju bolje podrške našim kupcima u zemlji.

IBEJ, kao predstavnik Endress+Hauser je na svojim Energy Monitoring Solution (EMS) projektima naučio da su SXS rješenja, posebno kada govorimo o monitoringu i kontroli potrošnje pare, vrhunska te se jednostavno integrišu u pomenute EMS sisteme.

Na taj način mi smo spremni da ponudimo dodatnu vrijednost našim kupcima, omogućavajući brzu i efikasnu afte-sale podršku.

Za one koji nemaju, do sada, iskustvo sa SXS samo nekoliko činjenica:

Spirax Sarco ima proizvod za svaki dio vašeg sistema pare http://www.spiraxsarco.com/pages/products.aspx  . Dakle, možete dobiti proizvode za parne sisteme od nas i imati koristi od besprijekorne integracije, lako dostupnih rezervnih delova i jednostavnog servisiranja. Sve to doprinosi nižim troškovima.

Proizvodni portfolio:

Upravljanje kotlovima

Povrat kondenzata

Upravljanje

Termalna energetska rješenja

Regulatori

Kondenz lonci

Čista para

Mjerači protoka

Hvataljke za tečnost

Ventili za izolaciju

Oprema za cjevovod

Spirax Sarco je često ime koje pada na pamet kada inžinjeri širom svijeta traže rješenje za "paru". To je zato što je reputacija SXS izgrađena na stoljetnom iskustvu i globalnoj prisutnosti s više od 1.100 namjenskih inženjera u više od 100 zemalja.

Predani smo pomaganju našim korisnicima da poboljšaju svoje performanse postrojenja, da budu usklađeni se s zakonima i da ispunjavaju ciljeve zaštite okoliša i ostanu ispred svojih konkurenata.

Trebate ponudu ili više informacija? Dobit ćete ih kontaktirajući nas na broj telefona 033 76 49 75 i(li) putem maila suad@ibej.ba i info@ibej.ba


Posljednje novosti