IBEJ osvojio Sales Award 2020

Na godišnjem skupu Endress+Hauser predstavnika naša firma je osvojila nagradu za najboljeg partnera u 2020.

Endress+Hauser Instrument International je prvi put godišnji skup Endress+Hauser predstavnika  - ASFM organizovao kao potpuno digitalni događaj. Bilo je to novo iskustvo i za učesnike i za organizatore. Nevjerovatno je vidjeti da u tako izazovnim situacijama svi idemo potpuno novim stazama.

Ono po čemu ćemo posebno pamtiti ASFM 2020 jeste činjenica da je I B E Junuzović (IBEJ) osvojio Sales Award u konkurenciji od 200+ predstavnika.

Za kompletan IBEJ tim ovo je priznanje velika satisfakcija i motivacija za naredne izazove. Ponosni smo na činjenicu da su ljudi iz E+H prepoznali naš rad, energiju i posvećenost.

Kriteriji koje je Endress+Hauser postavio za definisanje najboljeg predstavnika u jednom vremenskom period su jasni:

Glavni razlog zbog čega je IBEJ osvojio Sales Award 2020 jesu izvanredne performanse i dostignuća u projektu Takaoka / WASAC sistem za monitoring vode (realizovan u Kigali, Ruanda, Afrika) a direktor prodaje gdin Martin Schaub-Adolf je to argumentirao u videu iznad.

S naše strane ostaje da obećamo da nastavljamo u istom ritmu. Ne možemo obećati da ćemo osvojiti i 2021. istu nagradu – ali nemojte nas podcjeniti!


Posljednje novosti