Netilion Network Insights - Pametna rješenja za vodovodne mreže

Učinkovito praćenje procesa vode za piće i otpadnih voda kroz maksimalnu transparentnost

Upravljanje vodovodnim mrežama je izazovno. Opskrba visokokvalitetnom pitkom i tehnološkom vodom često zahtijeva dugotrajno održavanje brojne infrastrukture, koja može biti udaljena ili teško dostupna. Industrijske, komercijalne i komunalne otpadne vode često su jako onečišćene i moraju proći kroz nekoliko procesa čišćenja kako bi bile u skladu s propisima o zaštiti okoliša. Endress+Hauser nudi pametna rješenja za upravljanje vodovodnim mrežama koja sveobuhvatno vizualiziraju tokove vode.

Endress+Hauser - Netilion Network Insights je E+H web rješenje za pametno upravljanje vodovodnom mrežom

Endress+Hauser - Netilion Network Insights je E+H web rješenje za pametno upravljanje vodovodnom mrežom

Kako vam IBEJ i Endress+Hauser može pomoći

Od kvalitete pitke vode do zaostalih emisija iz pročišćenih otpadnih voda, naše prilagodljivo rješenje temeljeno na webu, Netilion Network Insights, omogućuje praćenje vaših KPI-jeva u stvarnom vremenu 24 sata dnevno – bilo na terenu ili u kontrolnom centru. Sveobuhvatna vizualizacija svih tokova vode jamči potpunu transparentnost u vašoj vodovodnoj mreži i pomaže vam optimizirati sve procese u kojima senzori prikupljaju vrijedne informacije.

Povećajte učinkovitost daljinskim prikupljanjem podataka, eliminirajući ručna mjerenja i uzorkovanje na licu mjesta. Oslonite se na automatizirane izvještaje koji su manje skloni greškama.

Endress+Hauser - Netilion

Povećajte energetsku učinkovitost i troškove nižom potrošnjom energije zahvaljujući pouzdanom otkrivanju curenja u vodovodnoj mreži i optimizacijom vremena pumpanja

Endress+Hauser – Smart monitoring

Optimizirajte dostupnost vode predviđanjem potrošnje vode zahvaljujući opsežnim analizama trendova i prognozama koristeći trenutne vremenske podatke (npr. otjecanje, potražnja za vodom, dostupnost itd.).

Endress+Hauser - Netilion

Osigurajte zakonsku usklađenost materijalnih opterećenja i pouzdano obračunavanje troškova stalnim praćenjem količine i kvalitete dolazne otpadne vode, što vam omogućuje otkrivanje odstupanja u ranoj fazi.

Endress+Hauser - Netilion

Iskoristite prednosti provjere mjerača protoka na Cloud-u sa Heartbeat tehnologijom i uštedite vrijeme uz integrisane izvještaje o verifikaciji koji omogućuju daljinsku provjeru uređaja.

Endress+Hauser – Heartbeat tehnolohija

Za više informacija o Netilion Network Insights posjetite ovaj link

Ili pogledajte video

Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@ibej.ba


Posljednje novosti