Seminar: Optimizacija industrijskih procesa kroz mjere energetske efikasnosti

IBEJ uz podršku Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom BIH i nLogic Vas srdačno poziva na seminar/radionicu

Optimizacija industrijskih procesa kroz mjere energetske efikasnosti. Praktični primjeri i studije slučaja

Događaj će se održati 10. oktobar 2018.godine, Sarajevo, BiH  u Hotel Holiday, Sarajevo

Cilj radionice je prezentacija mogućnosti za kupca da dobije:

Kao centralni dio programa je zamišljena interaktivna demonstracija Ray McKeown (Senior Energy inžinjer, Spirax Sarco) o upotrebi pare u industriji; kako je optimatizovati i uštediti novac. Ray McKeown je specijalista za parovodne sisteme i energy audit i ima bogato iskustvo u realnom sektoru i u optimizaciji procesa

U prilogu se nalazi program radionice, uključujući i panel diskusiju na temu – Finansiranje i prepreke za implementiranje energetske efikasnosti u BiH industrijama.

Molim vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije do 05.10.2018.  zbog ograničenog broja mjesta i što kvalitetnije pripreme na telefon 033 76 49 75 ili emailom na dado@ibej.ba.

Molimo da naglasite ukoliko bi više osoba došlo iz Vaše organizacije. Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem gore navedene e-mail adrese ili broja telefona.

Projekat je podržala Europska unija i EBRD.

Nadamo se da se vidimo 10.10. u 10h.

-

Preuzmite program radionice


Posljednje novosti