Valmet i IBEJ konferencija za kupce i partnere

U saradnji sa našim tehničkim partnerima iz Valmet Flow Control divizije 26.04.2023. godine organizovali smo konferenciju na kojoj smo predstavili Valmet proizvodni portfolio ventila i pumpi, kao i konkretne aplikacije i rješenja za kontrolu protoka u različitim tipovima industrije.

Govornici na konferenciji su bili Valmet inženjeri i product specijalist-i, sa višegodišnjim iskustvom u prodaji, projektovanju i servisiranju ventila, ventilske opreme i pumpi za najzahtjevnije aplikacije:

Nekoliko tema o kojima je bilo govora:

Dio prezentacija je održan pomoću instalacije/demo case-a, gdje smo učesnicima na praktičnom primjeru prezentovali konstrukciju Valmet ventila, i monitoring performansi.

Fokus jedne od prezentacija su bile uspješne priče naših korisnika. Inženjer elektro održavanja kompanije Sisecam Soda Lukavac, Eldin Tufekčić, je održao prezentaciju na kojoj je predstavio rad svoje kompanije, te je prezentovao iskustva sa Valmet ventilima i unaprjeđenju procesa koji su ostvarili pomoću naših Valmet ventila.

Na kraju prezentacija organizovali smo kviz te za pobjednike osigurali vrijedne nagrade.

Za sve dodatne informacije i/ili upite molimo vas da nas kontaktirate. IBEJ tim će spremno odgovoriti na sve vaša upite. Kontakt za Valmet proizvodni portfolio: Vedad Kadrić


Posljednje novosti