Vaši ventili pričaju. Da li ih čujete?

Uz pomoć savremene tehnologije Valmet digitalnih pozicionera, možete saznati više o performansima ventila, dijagnostificirati problem, pratiti trendove i histograme položaja i na taj način unaprijediti Vaš proces. 

Da li ste znali da je kompanija IBEJ partner renomiranog finskog proizvođača ventila Valmet za tržište BiH?

Valmet Flow Control, nekada poznat pod brendom Metso, proizvodi automatske ventile koji su prepoznatljivi po vrhunskoj kvaliteti, pouzdanosti i ispunjavaju najviše sigurnosne standarde. Opslužujemo različite procesne industrije, uključujući industriju celuloze, papira i bioproizvoda, obnovljivu energiju, preradu nafte i plina, rudarstvo i preradu metala, hemijsku i druge procesne industrije. Opsežan portfolio sastoji se kako od manuelnih, tako i automatskih ventila, rješenja za automatizaciju ventila u vidu aktuatora, pozicionera i kontrolera. Portfolio uključuje brendove poput Neles™, Neles Easyflow™, Jamesbury™, Stonel™, Valvcon™ i Flowrox™.

Pored samih proizvoda, Valmet servisni tim se ističe proaktivnim servisom i uslugama dijagnostike, remonta, te modernizacijom i optimizacijom proizvodnih procesa.

Zajedno sa Valmet-om, pomažemo našim klijentima da poboljšaju performanse i ekološku efikasnost, te da poboljšaju sigurnost procesa. Podstičemo profitabilan rast i održivu produktivnost u svim industrijama naših kupaca.

Klijenti u BiH mogu očekivati punu podršku od strane inžinjering tima IBEJ-a, a sve upite vezane za ventilsku tehniku možete slati na vedad@ibej.ba i info@ibej.ba.

Valmet


Posljednje novosti